Rennon hauskassa tunnelmassa on mukava oppia ajamaan. Opetuksemme on jäsentynyttä ja tavoitteellista, koska tavoitteena on Sinun oppiminen.

Kaikissa ajokorttiluokissa opetukseemme kuuluu myös taloudellisen ajotavan koulutus. Säästöt polttoaineessa merkitsee säästettyä rahaa. Hiilidioksidipäästöt ovat merkittävä ilmastoriski. Niiden vähentäminen onnistuu vain vähentämällä polttoaineen kulutusta.

Kuorma-auton ajokortin suorittamisen vähimmäisikäraja on muuttunut 18 vuodesta 21 ikävuoteen.  Ammattikuljettajaksi pääset, kun suoritat C-ajokortin lisäksi ammattipätevyysperustason koulutuksen. Alle 21 vuotiailla se on 280 tuntia, edellyttää oppilaitosopiskelua tai puolustusvoimien koulutusta. 21 vuotta täyttäneillä 140 tuntia.

Alle 21 vuotias voi suorittaa C luokan ajokortin erivapaudella yhdellä seuraavista ehdoista.

a) hänet on valittu opiskelemaan pelastajatutkintoa. Oppilaitoksen kouluun hyväksymisasiakirja tulee tuoda autokouluun ensimmäiselle teoriatunnille.

b) sairaanhoitopiiri antaa todistuksen, että henkilö tarvitsee työssään alle 21 vuotiaan C luokan ajo-oikeutta

c) VPK:n jäsen on hälytyskelpoinen ja pelastuslaitos antaa siitä todistuksen. Hänet on siis hyväksytty jonkin sopimuspalokunnan jäseneksi.

C1 luokan ajokortin, joka oikeuttamaan ajamaan enintään 7 500 kg kokonaismassaista kuorma-autoa, voi suorittaa 18 vuotias.

 

 

 

Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.

DESIGNED BY HM-MEDIA


2011

Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting