Mainospalkki

KOULUTUSTA AMMATTILAISILLE

Päivitetty 27.3.2015.

NYT voi suorittaa CE ajokortin opetusmäärillä 5 oppituntia teoriaa ja 10 tuntia ajoharjoitusta. Edellytyksenä on kolme seuraavaa ehtoa. Yhden tulee täyttyä.

a) C ajokortti on suoritettu viimeistään 9.9.2009 JA ammattipätevyys on päivitetty 5 jatkokoulutuspäivällä.

b) C ajokortti on suoritettu 10.9.2009 tai sen jälkeen JA TAVARALIIKENTEEN PERUSTASON ammattipätevyyskoulutus on ollut voimassa vähintään yhden vuoden (koskee 280 h koulutusta)

c) C ajokortti on suoritettu 10.9.2009 tai sen jälkeen JA TAVARALIIKENTEEN PERUSTASON ammattipätevyyskoulutus on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta (koskee 140 h koulutusta.

 

NYT voi suorittaa D 1 ajokortin D ajokortiksi opetusmäärillä 6 oppituntia teoriaa ja 15 tuntia ajoharjoitusta. Edellytyksenä on kolme seuraavaa ehtoa. Yhden tulee täyttyä.

a) D1 ajokortti on suoritettu viimeistään 9.9.2008 JA ammattipätevyys on päivitetty 5 jatkokoulutuspäivällä.

b) D1 ajokortti on suoritettu 10.9.2009 tai sen jälkeen JA HENKILÖLIIKENTEEN PERUSTASON ammattipätevyyskoulutus on ollut voimassa vähintään yhden vuoden (koskee 280 h koulutusta)

c) D1 ajokortti on suoritettu 10.9.2009 tai sen jälkeen JA HENKILÖLIIKENTEEN PERUSTASON ammattipätevyyskoulutus on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta (koskee 140 h koulutusta.

 

 

Kuorma-auton ajokortin suorittamisen vähimmäisikäraja on muuttunut 21 vuoteen. Alle 21 vuotias voi suorittaa C ajo-oikeuden, jos hänellä on pelastuslaitoksen todiistus, että hän on hälytystoimintakelpoinen ja toimii VPK työssä tai toimepidenpalkkaisena palomiehenä. Tai valittu opiskelemaan pelastajatutkintoa varten. Tai sairaanhoitopiiri antaa todistuksen, että henkilö työssään tarvitsee C luokan ajo-oikeutta. Tällöin suoritetaan yksityis C kortti.

Ammattikuljettajaksi pääset, kun suoritat C-ajokortin lisäksi ammattipätevyysperustason koulutuksen. Alle 21 vuotiailla 280 tuntia sekä 21 vuotta täyttäneillä on 140 tuntia.

 


Voit ilmoittautua kursseillemme näiltä nettisivulta ilmoittautumislomakkeen avulla, puhelimitse, sähköpostilla tai lähettämällä tekstiviestin.

Email: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Email: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Puh. 0400-621 090

 

Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.

DESIGNED BY HM-MEDIA


2011

Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting