Turvallisesti jaTaloudellisesti

TIEDOITE PIRKANMAAN LIIKENNEOPISTO OY:N ASIAKKAILLE TIETOSUOJASTA. GDPR

 

 Pirkanmaan Liikenneopisto Oy toimii luvanvaraisella elinkeinotoiminnalla ajokorttikoulutuksessa, ammattipätevyyskoulutuksessa, ADR-ajolupakoulutuksessa, Tulityökoulutuksessa sekä muussa asiakkaan kanssa tai asiakkaalle suunnitellussa koulutuksessa.

Toimintaa varten Pirkanmaan Liikenneopisto Oy tarvitsee rekistereitä, jotka asianmukaisesti säilytetään lukittuna Pirkanmaan Liikenneopisto Oy;n henkilökunnan tietämässä paikassa. Pääsy rekisteriin ulkopuolisilta on estetty. Rekisterin pitäjä on Pirkanmaan Liikenneopisto Oy ja vastuullinen henkilö Pekka Moilanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 621 090. Pirkanmaan Liikenneopisto Oy omistaa tytäryhtiön RMK Safety Work Oy:n, joka öljyntorjuntakoulutusta säiliöauto-onnettomuus tilanteisiin.

  1. Mihin tiedot talletetaan?

Eri koulutuksien yhteydessä kirjoittamasi henkilötiedot (nimi, syntymäaika, henkilötunnus) sekä suorittamasi kurssin tiedot (suorituspäivä) talletetaan Pirkanmaan Liikenneopisto Oy:n rekisteriin. Rekisterin tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa liikenneopisto.com

 Jos koulutukseen liittyy Pirkanmaan Liikenneopiston valvoma koe, kouluttaja tuhoaa koepaperin ja henkilötietosi tietoturvallisesti kolmen kuukauden kuluttua kokeen suorittamisesta.

  1. Mihin tarkoitukseen tietojasi kerätään?

Rekisterillä ylläpidetään tietoja kaikkien Pirkanmaan Liikenneopisto Oy:n ja RMK Safety Work Oy:n järjestämiin koulutuksiin liittyen. Järjestelmään kerätään ne tiedot, joita em yritykset tarvitsee hoitaessaan viranmaisille tiedottamisista ammattipätevyys ja ajokorttiasioihin liittyen. Sekä tarvittavien ammattipätevyyttä osoittavien korttien tilausta ja siihen liittyvää asiakaspalvelu.

 Tietoja käytetään myös koulutuksen kehittämiseen ja seurantaan. Tietojen kerääminen on tarpeen rekisterinpitäjän sekä rekisteröidyn oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Rekisterinpitäjän on voitava varmistua koulutettujen henkilöiden henkilöllisyydestä sekä pätevyystiedoista. Henkilö itse voi tarkistaa rekisterissä olevat omat tietonsa olemalla yhteydessä Pirkanmaan Liikenneopistoon tai RMK Safety Work Oy:n esimerkiksi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tietojasi ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta muille kuin kohdassa 3 mainituille tahoille.

 

  1. Kenelle tietoja luovutetaan?

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy ja RMK Safety Work Oy luovuttaa rekisteristä tietoja ainoastaan asiakkaalle itselleen sekä hänen työnantajalleen, vakuutusyhtiölle tai Suomen viranomaisille erillisestä määräyksestä, laista, asetuksesta tai lupaehdosta johtuen. Tulityö-, tieturva 1-, ja työturvallisuuskoulutuksesta rekisteröidystä henkilöstä ei luovuteta mitään muita tietoja kuin hänen suorittamansa kurssin tiedot (kurssin suorituspäivä, pätevyyden voimassaoloaika).

Yhteystiedot

PIRKANMAAN LIIKENNEOPISTO OY

toimisto@liikenneopisto.com

Pekka Moilanen
0400 621 090
pekka.moilanen@liikenneopisto.com 

Tampereentie 2
37500 Lempäälä

Pirkanmaan Liikenneopistolle lähetettävät laskut:

1. Verkkolaskut

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy 0983747-2

Verkkolaskutusosoite: 003709837472, Operaattori Maventa (003721291126), Välittäjätunnus DABAFIHH

 

2. Laskujen vastaanotto sähköpostise skannauspalveluun

Sähköpostiosoite 09837472@scan.netvisor.fi    PDF muotoisena myös liitetiedostot. Maksimikoko yhdellä lähetyksellä 5 Mb. Ei erkoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

 

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetiedot oltava täydellisenä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku saadaan nopeasti käsittelyyn.

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy

09837472

PL 100

80020 Kollektor Scan

 

YRITYS

Turvallisen ajamisen ja työssä työskentelyn voit harjoitella meidän valmennuksessa.

Näiltä sivuilta löydät perustietoa meidän laajasta koulutustarjonnastamme.

Tavoitteenamme on tarjota Sinulle sopiva kurssi juuri siihen tarkoitukseen mihin Sinä sitä tarvitset.

Kaksi liikenneopettajaa palvelee Sinua sekä yrityskoulutuksessa voimme käyttää yhteistyöverkostoamme - kaikki alan ammattilaisia.

HISTORIA

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy on perustettu 1994. Yhtiön omistajalla Pekka Moilasella oli jo perustamisesta lähtien selvä päämäärä kehittää yhtiön koulutustarjonta kahteen pääsuuntaan; ajokorttikoulutukseen sekä ammattiliikenteen koulutukseen.

Kymmenet yritykset, sadat ajokorttiasiakkaat ja tuhannet ammattikuljettajat ovat olleet todella hienoja yhteistyökumppaneita kehittämässä Pirkanmaan Liikenneopiston palvelua, opetusmetodeja ja palveluvalikoimaa.
Iso kiitos Teille.