Turvallisesti jaTaloudellisesti

D1 ajo-oikeus vaaditaan kuljettajalta, joka kuljettaa linja-autoa henkilöpaikkaluvultaan 1 + 9 --- 1 + 16. Koulutus sisältää 9 h teoriaopetusta ja 10 ajoharjoitusta. Lisäksi on suoritettava teoriakoe.

Ikävaatimus 21 vuotta. C luokan ajo-oikeus tulisi olla suoritettu ennen linja-auton ajoharjoituksia, jottei tarvita linja-autoon opettajan jarrupoljinta. 

Tämä koulutus on yksityisajokortin suorittamista varten. Linja-autossa ilman ammattipätevyyttä voi kuljettaa oman perheen jäsenia sekä enintään 3 muuta henkilöä.

 

Henkilöliikenteen ammattipätevvys ajo-oikeuden lisäksi tulee olla suoritettuna, jolloin voi toimia linja-autolla ammattiliikenteessä. 

 

D ajo-oikeus vaaditaan kuljettajalta, joka kuljettaa linja-autoa henkilöpaikkaluvultaan 1 + 17 tai enemmän. Jos henkilöllä on henkilöliikenteen voimassa oleva ammattipätevyys ja D1-ajo-oikeus, on koulutus 5 h teoriaopetusta ja 10 ajoharjoitusta. Lisäksi teoriakoe ja ajokoe. Ikävaatimus 23 vuotta.

Yhteystiedot

PIRKANMAAN LIIKENNEOPISTO OY     

AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN - SOITA TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA.  Koulutuspäivinä , jolle olet ilmoittautunut, olen paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen koulutuksen aloitusta. 

toimisto@liikenneopisto.com

Pekka Moilanen
0400 621 090
pekka.moilanen@liikenneopisto.com 

Tampereentie 2
37500 Lempäälä

Pirkanmaan Liikenneopistolle lähetettävät laskut:

1. Verkkolaskut

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy 0983747-2

Verkkolaskutusosoite: 003709837472, Operaattori Maventa (003721291126), Välittäjätunnus DABAFIHH

 

2. Laskujen vastaanotto sähköpostise skannauspalveluun

Sähköpostiosoite 09837472@scan.netvisor.fi    PDF muotoisena myös liitetiedostot. Maksimikoko yhdellä lähetyksellä 5 Mb. Ei erkoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

 

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetiedot oltava täydellisenä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku saadaan nopeasti käsittelyyn.

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy

09837472

PL 100

80020 Kollektor Scan

 

YRITYS

Turvallisen ajamisen ja työssä työskentelyn voit harjoitella meidän valmennuksessa.

Näiltä sivuilta löydät perustietoa meidän laajasta koulutustarjonnastamme.

Tavoitteenamme on tarjota Sinulle sopiva kurssi juuri siihen tarkoitukseen mihin Sinä sitä tarvitset.

Kaksi liikenneopettajaa palvelee Sinua sekä yrityskoulutuksessa voimme käyttää yhteistyöverkostoamme - kaikki alan ammattilaisia.

HISTORIA

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy on perustettu 1994. Yhtiön omistajalla Pekka Moilasella oli jo perustamisesta lähtien selvä päämäärä kehittää yhtiön koulutustarjonta kahteen pääsuuntaan; ajokorttikoulutukseen sekä ammattiliikenteen koulutukseen.

Kymmenet yritykset, sadat ajokorttiasiakkaat ja tuhannet ammattikuljettajat ovat olleet todella hienoja yhteistyökumppaneita kehittämässä Pirkanmaan Liikenneopiston palvelua, opetusmetodeja ja palveluvalikoimaa.
Iso kiitos Teille.