TIEDOITE PIRKANMAAN LIIKENNEOPISTO OY:N ASIAKKAILLE TIETOSUOJASTA. GDPR

 

 Pirkanmaan Liikenneopisto Oy toimii luvanvaraisella elinkeinotoiminnalla ajokorttikoulutuksessa, ammattipätevyyskoulutuksessa, ADR-ajolupakoulutuksessa, Tulityökoulutuksessa sekä muussa asiakkaan kanssa tai asiakkaalle suunnitellussa koulutuksessa.

Toimintaa varten Pirkanmaan Liikenneopisto Oy tarvitsee rekistereitä, jotka asianmukaisesti säilytetään lukittuna Pirkanmaan Liikenneopisto Oy;n henkilökunnan tietämässä paikassa. Pääsy rekisteriin ulkopuolisilta on estetty. Rekisterin pitäjä on Pirkanmaan Liikenneopisto Oy ja vastuullinen henkilö Pekka Moilanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 621 090. Pirkanmaan Liikenneopisto Oy omistaa tytäryhtiön RMK Safety Work Oy:n, joka öljyntorjuntakoulutusta säiliöauto-onnettomuus tilanteisiin.

  1. Mihin tiedot talletetaan?

Eri koulutuksien yhteydessä kirjoittamasi henkilötiedot (nimi, syntymäaika, henkilötunnus) sekä suorittamasi kurssin tiedot (suorituspäivä) talletetaan Pirkanmaan Liikenneopisto Oy:n rekisteriin. Rekisterin tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa liikenneopisto.com

 Jos koulutukseen liittyy Pirkanmaan Liikenneopiston valvoma koe, kouluttaja tuhoaa koepaperin ja henkilötietosi tietoturvallisesti kolmen kuukauden kuluttua kokeen suorittamisesta.

  1. Mihin tarkoitukseen tietojasi kerätään?

Rekisterillä ylläpidetään tietoja kaikkien Pirkanmaan Liikenneopisto Oy:n ja RMK Safety Work Oy:n järjestämiin koulutuksiin liittyen. Järjestelmään kerätään ne tiedot, joita em yritykset tarvitsee hoitaessaan viranmaisille tiedottamisista ammattipätevyys ja ajokorttiasioihin liittyen. Sekä tarvittavien ammattipätevyyttä osoittavien korttien tilausta ja siihen liittyvää asiakaspalvelu.

 Tietoja käytetään myös koulutuksen kehittämiseen ja seurantaan. Tietojen kerääminen on tarpeen rekisterinpitäjän sekä rekisteröidyn oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Rekisterinpitäjän on voitava varmistua koulutettujen henkilöiden henkilöllisyydestä sekä pätevyystiedoista. Henkilö itse voi tarkistaa rekisterissä olevat omat tietonsa olemalla yhteydessä Pirkanmaan Liikenneopistoon tai RMK Safety Work Oy:n esimerkiksi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tietojasi ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta muille kuin kohdassa 3 mainituille tahoille.

 

  1. Kenelle tietoja luovutetaan?

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy ja RMK Safety Work Oy luovuttaa rekisteristä tietoja ainoastaan asiakkaalle itselleen sekä hänen työnantajalleen, vakuutusyhtiölle tai Suomen viranomaisille erillisestä määräyksestä, laista, asetuksesta tai lupaehdosta johtuen. Tulityö-, tieturva 1-, ja työturvallisuuskoulutuksesta rekisteröidystä henkilöstä ei luovuteta mitään muita tietoja kuin hänen suorittamansa kurssin tiedot (kurssin suorituspäivä, pätevyyden voimassaoloaika).