Turvallisesti jaTaloudellisesti

2 - pyöräisen mopon kuljettavaksi opiskelevalla on eri vaihtoehtoja suorittaa koulutus. Jos ei ole aiempaa ajokorttia, esimerkiksi traktorikortti, on suoritettava aluksi EAS koulutus (ensimmäistä ajokortti suorittavan koulutus), joka on 4 oppituntia.

Vaihtoehto 1. Suorita EAS koulutus, saat todistuksen, opiskelet muun itsenäisesti ja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse.

Vaihtoehto 2. Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, opiskelet muun itsenäisesti ja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse.

Vaihtoehto 3. Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, harjoittelet meidän opastuksella mopon käsittelyä 1 h ja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse.

Vaihtoehto 4 Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, harjoittelet meidän opastuksella mopon käsittelyä 1 h  sekä ajoharjoittelua liikenteessä 1 hja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse.

Vaihtoehto 5.. Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, harjoittelet meidän opastuksella mopon käsittelyä 1 h sekä ajoharjoittelua liikenteessä 1 tai 2 tuntia ja suoritat teoriakokeen.  Autokoulu vie käsittelykokeeseen jonka alussa on vielä harjoitus mopon käsittelystä.

Yhteystiedot

PIRKANMAAN LIIKENNEOPISTO OY     

AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN - SOITA TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA.  Koulutuspäivinä , jolle olet ilmoittautunut, olen paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen koulutuksen aloitusta. 

toimisto@liikenneopisto.com

Pekka Moilanen
0400 621 090
pekka.moilanen@liikenneopisto.com 

Tampereentie 2
37500 Lempäälä

Pirkanmaan Liikenneopistolle lähetettävät laskut:

1. Verkkolaskut

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy 0983747-2

Verkkolaskutusosoite: 003709837472, Operaattori Maventa (003721291126), Välittäjätunnus DABAFIHH

 

2. Laskujen vastaanotto sähköpostise skannauspalveluun

Sähköpostiosoite 09837472@scan.netvisor.fi    PDF muotoisena myös liitetiedostot. Maksimikoko yhdellä lähetyksellä 5 Mb. Ei erkoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

 

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetiedot oltava täydellisenä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku saadaan nopeasti käsittelyyn.

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy

09837472

PL 100

80020 Kollektor Scan

 

YRITYS

Turvallisen ajamisen ja työssä työskentelyn voit harjoitella meidän valmennuksessa.

Näiltä sivuilta löydät perustietoa meidän laajasta koulutustarjonnastamme.

Tavoitteenamme on tarjota Sinulle sopiva kurssi juuri siihen tarkoitukseen mihin Sinä sitä tarvitset.

Kaksi liikenneopettajaa palvelee Sinua sekä yrityskoulutuksessa voimme käyttää yhteistyöverkostoamme - kaikki alan ammattilaisia.

HISTORIA

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy on perustettu 1994. Yhtiön omistajalla Pekka Moilasella oli jo perustamisesta lähtien selvä päämäärä kehittää yhtiön koulutustarjonta kahteen pääsuuntaan; ajokorttikoulutukseen sekä ammattiliikenteen koulutukseen.

Kymmenet yritykset, sadat ajokorttiasiakkaat ja tuhannet ammattikuljettajat ovat olleet todella hienoja yhteistyökumppaneita kehittämässä Pirkanmaan Liikenneopiston palvelua, opetusmetodeja ja palveluvalikoimaa.
Iso kiitos Teille.