EAS koulutus eli ENSIMMÄISTÄ AJOKORTTIA SUORITTAVAN KOULUTUS 4 h teoria.

Jos suoritat traktori, mopo, mopoauto, moottoripyörä tai auton ajokorttia ja sinulle ei ole vielä aiemmin itään ajokorttia, on suoritettava ensin ne EAS koulutus. Katso kurssimme koulutusta yksityisille sivuilta.

Jos sinulla on jo jokin ajokortti, B luokan ajokorttiin silloin 8 h teoriaopetusta ja 14 h ajoharjoitusta. Tämä on kuitenkin minimi - voit itse ratkaista - tarvitsetko lisäopetusta.

Seuraavat kurssimaksut eivät sisällä viranomaismaksuja: Ajokorttilupamaksu ajovarmalle, tutkintomaksut (teoriakoe ja ajokoemaksuja Ajovarma Oy:lle, ADR-ajolupakoe ja lupamaksua Ajovarma Oy:lle tai Trafin kirjaamismaksu ammattipätevyysjatkokoulutuksesta joka menee Ajovarma Oy:n kautta Trafille. Viranomaismaksut löydät täältä www.ajovarma.fi/hinnasto.
Maksut sisältävät arvonlisäveron 24 % ja oppimateriaalistaä10 %.

 

HINNASTOMME

EAS koulututus (ensimmäistä ajokorttia suorittavan peruskoulutus) 4 h teoriaopetusta, todistus koulutuksen saamisesta 90 € sis alv 24 %. Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.

 

B opetus   (henkilöauto joilla on jo ajokortti tai ovat suorittaneet EAS koulutuksen).  8 h teoria ja 14 h ajoharjoitusta (sisältää riskikoulutuksen ajoharjoitteluradan maksuineen, oppimateriaalin, todistukset saadusta opetuksesta)                                                                 1 230 € (sis. alv 24 %)

Asiakkaan haluamat lisäajotunnit                                                       75 € / h (sis alv 24 %)

B opetus, autokoulun autolla ajokokeeseen                                        75 € (sis. alv 24 %)

 

MOPOKOULUTUS (kaksipyöräinen mopo AM 120 ajokortti). 

2 - pyöräisen mopon kuljettavaksi opiskelevalla on eri vaihtoehtoja suorittaa koulutus. Jos ei ole aiempaa ajokorttia, esimerkiksi traktorikortti, on suoritettava aluksi EAS koulutus (ensimmäistä ajokortti suorittavan koulutus).

Vaihtoehto 1. Suorita EAS koulutus, saat todistuksen, opiskelet muun itsenäisesti ja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse. Maksu 90 e sis. alv 24 %. Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.

 

Vaihtoehto 2. Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, opiskelet muun itsenäisesti ja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse. Maksu 120 e sis. alv 24 %. Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.

 

Vaihtoehto 3. Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, harjoittelet meidän opastuksella mopon käsittelyä 1 h ja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse. 210 e sis. alv 24 % .Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.

 

Vaihtoehto 4 Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, harjoittelet meidän opastuksella mopon käsittelyä 1 h  sekä ajoharjoittelua liikenteessä 1 hja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse. Maksu 290 e sis alv 24 %.              Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.

 

Vaihtoehto 5.. Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, harjoittelet meidän opastuksella mopon käsittelyä 1 h sekä ajoharjoittelua liikenteessä 1 tai 2 tuntia ja suoritat teoriakokeen.  Autokoulu vie käsittelykokeeseen jonka alussa on vielä harjoitus mopon käsittelystä. Maksu 375 e sis alv 24 %. 

Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.

 Jos haluat lisää ajoharjoittelua, 70 e / h sis. alv %. 

 

C1 Kevyt kuorma-autokoulutus 3,5 tn - enintään 7,5 tn kuorma-autolle. 2 h lähiopetusta, itseopiskelu ja 3 h ajo-opetusta.        Koulutus 320 € (sis. alv 24 %%). Lisäksi oppimateriaali 30 € (sis. alv 10 %). YHT 350 €

C1E Kevyt kuorma-autoyhdistelmä koulutus enintään 12 tn yhdistelmälle. 3 h lähiopetusta, itseopiskelu, 3 h ajo-opetusta.        Koulutus 440  € (sis. alv 24 %). Lisäksi oppimateriaali 30 € (sis. alv 10 %).  YHT 470 €

Koulutus ja oppimateriaalikustannusten lisäksi viranomaismaksut ajokorttilupa, teoriakoe, käsittely ja/tai ajokoemaksu. Käsittelykoe on mopo ja yhdistelmäluokissa. www.ajovarma.fi/hinnasto.

 

 KUORMA-AUTO OPETUS (C-ajokortti), AUTON KOKONAISMASSALTAAN YLI 7 500 KG KUORMA-AUTO

12 teoriaoppituntia, 10 tuntia opetusta autolla, oppi- ja harjoitusmateriaali, käynti ajokokeessa 1 250 € (yksityiskuorma-autokortti).
Autokoulun osuus 1 008,60 € + alv 241,94 €. 

Koulutus ja oppimateriaalikustannusten lisäksi tulee viranomaismaksut (ajokorttilupa, teoriakoe, ajokoe tai C1E, CE luokassa käsittely/ajokoe)  Katso ajankohtaiset tiedot www.ajovarma.fi/hinnasto.