Turvallisesti jaTaloudellisesti

 

EAS koulutus eli ENSIMMÄISTÄ AJOKORTTIA SUORITTAVAN KOULUTUS 4 h teoria.

Jos suoritat traktorin (nopeus enintään 40 kmh), traktorimönkijän  T3b luokka (nopeus enintään 60 km/), mopon, mopoauton, moottoripyörän tai auton ajokorttia ja sinulla ei ole vielä aiemmin mitään ajokorttia, on sinun suoritettava ensin EAS koulutus. Katso kurssimme koulutusta yksityisille sivuilta.

Jos sinulla on jo jokin ajokortti, B luokan ajokorttiin silloin 8 h teoriaopetusta ja 14 h ajoharjoitusta. Tämä on kuitenkin minimi - voit itse ratkaista - tarvitsetko lisäopetusta.

Seuraavat kurssimaksut eivät sisällä viranomaismaksuja: Ajokorttilupamaksu ajovarmalle, tutkintomaksut (teoriakoe ja ajokoemaksuja Ajovarma Oy:lle, ADR-ajolupakoe ja lupamaksua Ajovarma Oy:lle tai Trafin kirjaamismaksu ammattipätevyysjatkokoulutuksesta joka menee Ajovarma Oy:n kautta Trafille. Viranomaismaksut löydät täältä www.ajovarma.fi/hinnasto.
Maksut sisältävät arvonlisäveron 24 % ja oppimateriaalista 10 %.

 

HINNASTOMME

EAS koulututus (ensimmäistä ajokorttia suorittavan peruskoulutus liikenteen perusteista) 4 h teoriaopetusta, todistus koulutuksen saamisesta 90 € sis alv 24 %. Lisäksi jos haluat, oppimateriaalin ja sähköisen oppimisalustan 40 e sis. alv 10 %.   YHTEENSÄ 130 e.

 

B opetus   (henkilöauto-opetus henkilöille joilla on jo ajokortti tai ovat suorittaneet EAS koulutuksen).  8 h teoria ja 14 h ajoharjoitusta (sisältää riskikoulutuksen ajoharjoitteluradan maksuineen, oppimateriaalin, todistukset saadusta opetuksesta) auton käyttö yhdessä ajokokeessa      YHTEENSÄ 1 230 € (sis. alv 24 %)

Asiakkaan haluamat lisäajotunnit  75 € / h (sis alv 24 %) Tampereen ja Valkeakosken ajoharjoitukset 2 h.

  

MOPOKOULUTUS (kaksipyöräinen mopo AM 120 ajokortti). 

2 - pyöräisen mopon kuljettavaksi opiskelevalla on eri vaihtoehtoja suorittaa koulutus. Jos ei ole aiempaa ajokorttia, esimerkiksi traktorikortti, on suoritettava aluksi EAS koulutus (ensimmäistä ajokortti suorittavan koulutus).

Vaihtoehto 1. Suorita EAS koulutus, saat todistuksen, opiskelet muun itsenäisesti ja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse. Maksu 90 e sis. alv 24 %. Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.   YHTEENSÄ 130 e.

 

Vaihtoehto 2. Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, opiskelet muun itsenäisesti ja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse. Maksu 120 e sis. alv 24 %. Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.   YHTEENSÄ 160 e

 

Vaihtoehto 3. Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, harjoittelet meidän opastuksella mopon käsittelyä 1 h ja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse. 210 e sis. alv 24 % .Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.   YHTEENSÄ 250 e

 

Vaihtoehto 4 Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, harjoittelet meidän opastuksella mopon käsittelyä 1 h  sekä ajoharjoittelua liikenteessä 1 hja suoritat teoria- ja käsittelykokeen itse. Maksu 290 e sis alv 24 %.              Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.    YHTEENSÄ 330 e.

 

Vaihtoehto 5.. Suorita EAS ja lisäksi mopon käsittelyä ja mopolla liikenteessä teoriaosuuden, harjoittelet meidän opastuksella mopon käsittelyä 1 h sekä ajoharjoittelua liikenteessä 1 tai 2 tuntia ja suoritat teoriakokeen.  Autokoulu vie käsittelykokeeseen jonka alussa on vielä harjoitus mopon käsittelystä. Maksu 370 e sis alv 24 %. Lisäksi jos haluat, oppimateriaali ja sähköinen oppimisalusta 40 e sis. alv 10 %.    YHTEENSÄ 410 e

 Jos haluat lisää ajoharjoittelua, 70 e / h sis. alv %. 

 

C1 Kevyt kuorma-autokoulutus 3,5 tn - enintään 7,5 tn kuorma-autolle. 2 h lähiopetusta, itseopiskelu ja 3 h ajo-opetusta.        Koulutus 320 € (sis. alv 24 %%). Lisäksi oppimateriaali 30 € (sis. alv 10 %). YHT 350 €

C1E Kevyt kuorma-autoyhdistelmä koulutus enintään 12 tn yhdistelmälle. 3 h lähiopetusta, itseopiskelu, 3 h ajo-opetusta.        Koulutus 440  € (sis. alv 24 %). Lisäksi oppimateriaali 30 € (sis. alv 10 %).  YHT 470 €

Koulutus ja oppimateriaalikustannusten lisäksi viranomaismaksut ajokorttilupa, teoriakoe, käsittely ja/tai ajokoemaksu. Käsittelykoe on mopo ja yhdistelmäluokissa. www.ajovarma.fi/hinnasto.

 

 KUORMA-AUTO OPETUS (C-ajokortti), AUTON KOKONAISMASSALTAAN YLI 7 500 KG KUORMA-AUTO

12 teoriaoppituntia, 10 tuntia opetusta kuorma-autolla, oppi- ja harjoitusmateriaali, käynti ajokokeessa    1 250 € (yksityiskuorma-autokortti).
Autokoulun osuus 1 008,60 € + alv 241,94 €. 

Koulutus ja oppimateriaalikustannusten lisäksi tulee viranomaismaksut (ajokorttilupa, teoriakoe, ajokoe tai C1E, CE luokassa käsittely/ajokoe)  Katso ajankohtaiset tiedot www.ajovarma.fi/hinnasto.

Yhteystiedot

PIRKANMAAN LIIKENNEOPISTO OY     

AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN - SOITA TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA.  Koulutuspäivinä , jolle olet ilmoittautunut, olen paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen koulutuksen aloitusta. 

toimisto@liikenneopisto.com

Pekka Moilanen
0400 621 090
pekka.moilanen@liikenneopisto.com 

Tampereentie 2
37500 Lempäälä

Pirkanmaan Liikenneopistolle lähetettävät laskut:

1. Verkkolaskut

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy 0983747-2

Verkkolaskutusosoite: 003709837472, Operaattori Maventa (003721291126), Välittäjätunnus DABAFIHH

 

2. Laskujen vastaanotto sähköpostise skannauspalveluun

Sähköpostiosoite 09837472@scan.netvisor.fi    PDF muotoisena myös liitetiedostot. Maksimikoko yhdellä lähetyksellä 5 Mb. Ei erkoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

 

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetiedot oltava täydellisenä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku saadaan nopeasti käsittelyyn.

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy

09837472

PL 100

80020 Kollektor Scan

 

YRITYS

Turvallisen ajamisen ja työssä työskentelyn voit harjoitella meidän valmennuksessa.

Näiltä sivuilta löydät perustietoa meidän laajasta koulutustarjonnastamme.

Tavoitteenamme on tarjota Sinulle sopiva kurssi juuri siihen tarkoitukseen mihin Sinä sitä tarvitset.

Kaksi liikenneopettajaa palvelee Sinua sekä yrityskoulutuksessa voimme käyttää yhteistyöverkostoamme - kaikki alan ammattilaisia.

HISTORIA

Pirkanmaan Liikenneopisto Oy on perustettu 1994. Yhtiön omistajalla Pekka Moilasella oli jo perustamisesta lähtien selvä päämäärä kehittää yhtiön koulutustarjonta kahteen pääsuuntaan; ajokorttikoulutukseen sekä ammattiliikenteen koulutukseen.

Kymmenet yritykset, sadat ajokorttiasiakkaat ja tuhannet ammattikuljettajat ovat olleet todella hienoja yhteistyökumppaneita kehittämässä Pirkanmaan Liikenneopiston palvelua, opetusmetodeja ja palveluvalikoimaa.
Iso kiitos Teille.